Blog: Make it a December to remember!

e3dc8f97749d2b1200f0230064a845c0

Er komen weer superleuke feestdagen aan, ik kijk er erg naar uit. Heerlijk eten, lekker knus samenzijn met de familie, mooi versierde huizen en hopelijk ook een dekbedje van sneeuw.

3b8c96593dcde3f321d9a009eaafc893
Gisteren heb ik een aantal pakken kerstkaartjes gekocht. Ik ben van plan om deze te versturen naar eenzame ouderen in bejaardenhuizen. Volgens mij zou dat ze wel erg blij maken, ook al is het maar een klein gebaartje.
‘Lichtpuntjes. Soms zijn ze groot, soms zijn ze klein. Je hoeft ze niet altijd te zoeken, je kunt ze ook zijn!’

Ik voel me vooral altijd dankbaar tijdens kerst, je voelt de liefde en het enthousiasme van mensen, je voelt dat er velen voorstander zijn van een mooie tijd en van vrede op aarde. Dit geeft toch enorm veel hoop en houvast, zeker in deze tegenwoordige tijd waarin het heel normaal is geworden dat we (bijna dagelijks) geconfronteerd worden met stervende kinderen, hongersnood, terrorisme, natuurrampen en meer. We vergeten wel eens hoe goed wij het hebben, als we een dak boven ons hoofd hebben, maar ook werk hebben, voldoende eten hebben en ook nog eens tijd voor ontspanning en plezier hebben. Hebben, hebben, hebben. Geven mag ook wel eens. Sta eens bewust stil bij alles wat je allemaal hebt bereikt, bij wat je krijgt en bovenal bij wat je kunt! Dat is lang niet zo vanzelfsprekend voor iedereen op de wereld. Wees dankbaar.

2d47d041c05c6338e18f22d07f50c07a
Ik kan me nog goed herinneren dat ik met kerst naar de kerk ging toen ik op de basisschool zat. Ik luisterde aandachtig naar de verhalen over Jozef en Maria. Over Jezus, dat hij geboren werd in een kribbe, de drie Wijzen en de ster van Bethlehem. Het heeft me zo veel geleerd en doen beseffen. Wat een fantastische tijd was dat, onvergetelijk. Het doet me ook denken aan de geboorte van Krishna. Die twee verhalen hebben veel gemeen met elkaar. Nu word ik zelf moeder en het voelt nu bijzonderder dan ooit te voren. Een kind krijgen is echt een wonder. Ik kan echt niet wachten meer.

9169e8d2803ab74938941f2dc6ecaa72
Het me leuk om ook een paar kerstkaartjes naar mijn leuke en vaste supporters/fans te sturen. Zijn er mensen die een kerstkaartje met een gepersonaliseerde boodschap zouden willen ontvangen van mij? Dat kan best! Laat een comment achter onder deze blog en stuur me je adres in een privé bericht en wie weet ontvang jij er binnenkort ééntje!

‘Make it a december to remember!’

Wat zijn jouw plannen voor kerst en oud en nieuw en wat betekenen deze feestdagen voor jouw?

11 reacties op ‘Blog: Make it a December to remember!

 1. Heeyy Sadhana!
  Wat een lief gebaar voor de oudjes die wat extra aandacht verdienen, God zal je zegenen meis met een mooi leventje met je man & dochter.
  Veel plezier aankomende dagen & geniet er nog even van samen.

  Ikzelf krijg me engeltje ook in februari dus ik weet precies wat je mee maakt en voelt rond deze kerst. Wachtend op mijn mooie dochtertje. Mijn moeder overleed in 2010 toen ik net 15 zou worden dus dat moeder gevoel wat ik heb moeten missen wil ik absoluut niet doorgeven. Ik wil haar alles geven zoveel ik kan & zal me best er ook voor doen hoe moeilijk het ook is.
  maargoedd. naast dat wordt het genieten deze kerst met me mannetje en klein engeltje in me buikje! 🙂

  ♡ xx. Priya.

  1. Beste Priya, hartelijk dank voor je bericht. Ik word er een beetje stil van. Zo veel jaren zonder je moeder is iets wat ik me bijna niet kan voorstellen. Ik weet niet eens waar ik moet beginnen met uitleggen wat een moeder betekend, maar dat zal je ongetwijfeld wel weten. Heel knap van je dat je ondanks alles zo krachtig doorzet en besluit om je dochtertje alle goeds te geven wat jij niet hebt gehad. Dat is precies zoals het hoort. Echt goed van je! Ik geniet nu al ontzettend van alle voorbereidingen en nog eventjes dan mag ik het mooiste meemaken wat er bestaat. Ik wens jouw en je man ook heel veel liefs, succes en geluk. ❤
   x Sadhana

 2. Hoi Lieve Sadhana,

  Wat een mooie blog, echt geschreven vanuit je hart. En het werkt zeer inspirerend.
  Ik doe naast mijn baan ook vrijwilligerswerk al meer dan een jaar. Precies met dezelfde gedachte….het is niet alleen ontvangen maar zeker ook geven.
  Een klein lichtpuntje, een handreiking…dat maakt een groot verschil.
  Ik richt me op kindjes…en jij stuurt kaartjes naar eenzame ouderen….wauw.

  Wat een top idee om kerstkaarten te sturen naar eenzame ouderen.
  En het brengt mij zo op ideeën. Ik stuur je daarover even een PB op FB.

  Dit jaar blijf ik thuis met de feestdagen. Ik werk wel 31 december maar verder heb ik niks om handen. Toch treur ik niet, want ik heb gezelschap van een prachtig versierde kerstboom met veel lichtjes en heb altijd nog mezelf. 1 keer niezen en we zitten alweer in 2016 nietwaar.

  Wens je fijne feestdagen lieverd.

  Veel liefs,
  Syreeta

  1. Beste Syreeta,
   Wat leuk om je bericht te lezen. Echt top dat je zo goed bezig bent. Ik kan me nog herinneren dat je mij al wilde steunen tijdens mijn actie om weeshuizen te bezoeken in Suriname. Wat super, ik haal veel motivatie uit mensen zoals jouw. Ik wacht even af op je PB, ik ben benieuwd wat voor ideetjes je hebt. Ik wens jouw ook alvast hele fijne feestdagen. Nogmaals bedankt voor je mooie woorden. Gr. Sadhana

 3. Hey Sadhana… Super blog!! May god bless you with love & happiness! Vindt het kaartje echt super leuk! Nog fijne feestdagen mooierd !

  Veel liefs Aicha!

 4. Hoi Sadhana,

  Bedankt voor je lief berichtje.
  Ja klopt inderdaad. Jij had ooit een hele mooie stuk
  voor de krant geschreven toen ik met de toenmalige dansschool
  ging optreden.
  Nu zoveel jaren later wilde ik
  jou helpen omtrent donaties voor het weeshuis in Su.
  En ik haal weer inspiratie en motivatie uit mensen zoals jij haha.
  Dat er nog vele moge volgen. Ik heb je een PB gestuurd.
  Je bent oprecht een lieverd mommy to be.

  Veel liefs,
  Syreeta

 5. Heeell prachtig hoor Sadhana heel perfect wat u doet om andre blij te maken ik ben zeker dat ze heel blij gaan zijn❤❤❤❤ May God bless you💋💋💋

 6. Heeell prachtig hoor Sadhana heel perfect wat u doet om andre blij te maken ik ben zeker dat ze heel blij gaan zijn❤❤❤❤ May God bless you💋💋💋

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s