BLOG: Dingen die mij blij maken!

Goedemorgen!

Vroege ochtenden waar ik fris op sta uit bed en lekker ontbijt vind ik heerlijk. Dat maakt me blij! Vaak komt het alleen niet voor haha, ik ben namelijk echt een slaapkop en zodra ik kan uitslapenpak ik mijn kans. Ook dat vind ik lekker. Toch zou ik vaker vroeg willen opstaan, je hebt dan een hele dag waar in je ontzettend veel kan doen. Dat zal straks ook wel moeten met een kindje in huis. Dus ik ben al bezig mezelf er aan te laten wennen. Zo zijn er nog veel meer dingen die meteen een lach op me gezicht toveren.

0d246de

Zoals.. (Het is niet gerangschikt op volgorde, maar dit kwam allemaal willekeurig in gedachten bij mij op)..

 • Waar ik het allerblijste van word zijn zonder twijfel mijn neefje van 3 Vyan Aryan en mijn nichtje van 2 Kajol Simran. Wibi en Simi. Wiekje en Sempie. Wieb en Siem. Die twee zijn ZO grappig, schattig, lief, leuk en ondeugend. Het is altijd lachen met ze. Ik denk dat hun de enige zijn die mij zouden kunnen opvrolijken als ik niet lekker in me vel zit of me minder goed voel. Die speciale eigenschap hebben kinderen gewoon. Die pure, lieve onschuld. Eigenlijk wordt ik vrolijk van alle kleine kinderen. Maar ik ben erg gehecht aan mijn neefje en nichtje. Ik heb ze in mijn armen gehouden toen ze net op de wereld kwamen, dat zorgt voor een speciale band. Ze zijn ook echt gek op mij en vooral op mijn liedjes en videoclips. Ze kunnen de songteksten van begin tot eind helemaal uit hun hoofd. Het verbaast me echt soms hoe slim ze zijn. Zo kan mijn neefje echt vloeiend Hindoestaans praten en zelfs in het Hindi tellen tot 30! Hij kan het alfabet, hij kan de maanden van het jaar opzeggen en de dagen van de week. Hij kan communiceren in het Engels en ook me nichtje begint het allemaal op te pikken en te leren. Ze praat ook al vol op. Laatst kwam ze aanlopen met een speelgoedpannetje en vroeg aan mij of ze “Djhoere bhaat” (droge rijst zonder iets er bij) moest maken voor me. Hahaha, ik kwam niet meer bij. Ik kan niet wachten tot ik zelf zo een kleine thuis heb waar ik van kan genieten. Het duurt ook niet lang meer gelukkig voor ik ga bevallen haha. Nog minder dan drie maanden te gaan. Ik kijk er naar uit. Kinderen zijn echt wondertjes. Ik heb ook veel kleine kinderen als fans. Die zijn echt het allerbeste en leukste uit mijn wereldje als artiest.1045134_10152977006155321_114126759_n
 • Shoppen!
  Ik ben echt een kei in geld uitgeven. Nee echt, ik ben een natuurtalent al zeg ik het zelf. Geef me geld en het zal spendeert worden. Haha, ik heb echt een gat in me hand. Ik heb een koopverslaving! En dan gaat het niet eens om hele dure dingen. Het zijn juist de kleine dingetjes, leuke accessoires zoals sieraden, make up, spulletjes voor in huis om bijvoorbeeld op te hangen, neer te zetten of om te gebruiken in de keuken of badkamer. Kleding, schoenen, tassen en sinds kort ook kinderkleding en kinderdingetjes. Ik vind altijd wel een reden om te shoppen. Het is gewoon leuk om nieuwe dingen te hebben en te showen. Als het me mooi staat dan straal ik helemaal en kan ik er echt mee pronken. Als het mooi in huis staat kan ik er echt naar blijven kijken en van genieten. De afgelopen tijd hebben we vooral veel grote dingen gekocht. Babymeubels en dergelijke. Dat kostte wel een hoop, maar het is natuurlijk wel nodig. Sinds ik ben gaan samenwonen met mijn man is ook zijn hele huisinterieur compleet door mij veranderd. Ook ben ik zijn personal kleding stylist geworden haha. Complimenten dat hij krijgt over zijn kledingstijl, niet normaal joh! “Wie is je stylist? Heh?” moet ik er dan altijd even bij zeggen!
  jTxo98Lnc
  Haha. Nee hoor, ik vind het leuk dat hij houd van mijn stijl en ik vind het leuk dat ik zoveel dingen mag kiezen die hij ook met trots draagt/gebruikt. Ik vind het ook erg leuk hem te verassen en iets voor hem te kopen als ik weer eens ben wezen shoppen. Van echte merken moet ik niks hebben eigenlijk. Ik ben geen merkfreak. Ik hou er niet van. 300 euro voor een designer-tas? Liever 10 merkloze en verschillende tassen voor dat geld. Ik hou er niet van om steeds met dezelfde dingen te lopen. Daarom haal ik ook nooit al te dure kleding. Eerder “wegwerpdingen” zoals ik het noem. Ik gooi ze natuurlijk niet echt weg, maar ik gebruik ze dan eens om de zoooooooveeeeel tijd. Ik heb liever veel keus en verschillende dingen. Ik heb veel optredens met mijn band en tijdens andere publiekelijke events kan ik het niet maken om elke keer met de zelfde kledingstukken te komen. Ik hou er ook van om vernieuwend te zijn. En ja, mooie dingen hoeven ook echt niet duur te zijn! Kwaliteit? Als ik het minimaal 2 keer (publiekelijk) kan gebruiken vind ik het best. Echt zuinig ben ik ook niet. Ik wil er wel gewoon in kunnen leven, bewegen en mezelf zijn. Dus waarom duur? Neh. Soms wel hoor, soms moet ik gewoon iets hebben wat ik leuk vind. Maar ik overdrijf niet. En als het dingen zijn die ik wel echt vaak kan gebruiken en goed kan combineren met andere dingen, zoals schoenen, dan mag het wel wat meer kosten ja. Het enige merk wat ik wel echt tof vind is Hard Rock Café. Het is voor mij echt iets speciaals geworden om in elk land waar ik ga even het Hard Rock Café te bezoeken en daar een shirtje te halen. Ik ben wel erg verwent tijdens me trouwerij met echte merkdingen. Veel Michael Kors, Svarovski en Guess spullen vooral. Ook dat maakt mij erg blij natuurlijk, wie houd er nou niet van cadeaus?
 • Ik word ook blij van social media! Van jullie! Ja jullie! Jullie likes, comments, berichtjes, complimenten. Zó fijn! Ik bof, ik kan ze blijven lezen. Jullie zijn fantastisch. Bedankt. Ik vind het leuk om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en om online in contact te blijven met vrienden, familie en fans. Ik kan ook heel erg genieten van het bekijken van andere blogs (Misslipgloss.nl van Cynthia Schultz- I Love you! Zo inspirerend), van Youtube channels (Andreaschoice, CloudyApples, Claudia Sulewski) en van social media platforms zoals Facebook, Twitter, WeHeartIt en Instagram. Addictive!
 • Uiteraard word ik blij van mijn man. Hij is denk ik de enige persoon die ik 24 uur per dag kan uitstaan haha.

  Brush-stroke-pink-heart-clip-art

  Klinkt echt erg, maar ik wordt mensen gauw zat. Ik kan me snel irriteren aan mensen. Ik weet nog vroeger met logeerpartijtjes. Ik keek er altijd zo naar uit, maar na een dag was de lol er ook wel weer van af en daar kon ik snel sacherijnig van worden. Ook al was het nog zo gezellig, ik heb echt behoefte aan regelmatig alleen zijn. Alleen dan krijg ik mijn dingen gedaan en kan ik lekker mijn eigen gang gaan. Mijn partner is net zoals mij, we delen veel van dezelfde interesses. We lopen elkaar niet in de weg. Zo kunnen we lekker relaxed onderuit op de bank liggen met een laken of dekbed er bij en film kijken, maar we zijn ook actief met wandelen, fietsen, reizen, winkelen en andere dingen doen. We maken wel eens een boswandeling of gaan ineens ter plekke naar een strand, uit eten of naar de dierentuin. We vullen elkaar echt aan. Zo heb ik hem geleerd vaker impulsief te zijn en gewoon dingen te gaan doen waar je zin in hebt zonder het van te voren te plannen of helemaal uit te stippelen. Zo zei ik laatst, kom we gaan een Playstation 4 halen. And so we did. Wij -> HAPPY! Zo ben ik altijd geweest eigenlijk. En hij heeft mij juist geleerd beter voorbereid te zijn en soms juist een planning te maken en een regelmaat te hebben met bepaalde dingen. Ook dat is namelijk heel erg belangrijk en goed soms. We zorgen samen voor een balans en dat moet er zijn in een huwelijk. We zijn nu al twee lange vakanties 3 weken lang 24 uur per dag samen geweest. Zonder enige pauzes eigenlijk. Dat waren voor mij echt bevestigingen dat ik wel echt me soulmate heb gevonden hoor. En ja, natuurlijk zijn er af en toe irritaties haha, maar dan spreken we het uit, negeren we elkaar eventjes, razen het uit en dan stoeien we weer of liggen we weer in elkaar armen vastgeklemd. Ik kan in ieder geval niet zonder hem. Ik vind echt serieus alles leuk met hem. Vooral het knuffelen, ik smelt dan. Het ontvangen van een berichtje op me telefoon van hem als hij is gaan werken maakt me al superblij.

  Gratitude-always-something-to-be-grateful-for-300x212

 • Waar ik ook echt ontzettend blij van wordt (echt als een kind) zijn attracties. Achtbanen! Oohhhh ik leef voor achtbanen. Ze kunnen mij niet hard genoeg gaan of eng genoeg zijn. Heerlijk die kriebels in je buik, die hoogtes, die snelheid en die adrenaline. Er zijn weinig dingen die me blijer maken dan wanneer ik in een pretpark ben en het is er niet al te druk en ik achter elkaar de achtbanen in kan zonder lang in de rij te staan. Ik kan wel janken van blijdschap als er helemaal geen rij staat en je gelijk weer kan doorlopen voor een volgende rit wat heel soms wel eens voorkomt haha.
 • Spookfilms en spookverhalen.
  Ik vind dat zo leuk en spannend. Daar kan ik geen genoeg van krijgen. Ik hou sowieso van mysterieuze dingen. Praten over onverklaarbare dingen is iets wat ik urenlang zou kunnen doen. Er is zoveel om je over te verwonderen. Er is ook veel meer tussen hemel en aarde, daar ben ik van overtuigd. Het zet me aan het denken over het leven en het gaat allemaal soms zo diep dat het me zoveel dingen doet afvragen. Wat een wereld, wat is het toch bijzonder allemaal. Er is zoveel wat wij nog niet weten, er is zoveel wat bestaat en wij kennen alleen maar een klein deel. Ik vind dingen ontdekken echt interessant. Vandaar dat ik zo me theorietjes heb en het graag over deze dingen heb. Lekker ouderwets bang worden geeft me een kick. Ik wordt niet zo snel bang, ik kan een hoop hebben. Ik kan het echt waarderen als een film of verhaal me bang kan maken. Laatst heb ik de film “The Babadook” gezien. Één van de weinige die ik echt supergoed vind. Ook “The Conjuring” vind ik echt goed. Verder komt het helaas niet vaak meer voor dat er goede horrors gemaakt worden. Ze moeten mij er eens eentje laten regisseren! Haha. Insanity guaranteed. Ik ben ook altijd wel in voor een goede movienight, hoeft niet persé met alleen horrorfilms. Waargebeurde drama’s, goede; thrillers, comedy’s, animaties, fantasy of familiefilms vind ik ook leuk. Bollywood al helemaal! Alleen ook daar zijn er maar weinig die ik heel goed vind tegenwoordig. Ze moeten niet zoveel richting Hollywood op met hun stijl. Ik mis de magie van Bollywood zoals het vroeger was.
 • Diepe gesprekken voeren.
 • Waar ik ook absoluut geen NEE tegen zeg zijn lekkernijtjes. Zoetigheid. Sterker nog, daar zeg ik met volle borst ja tegen. Ik kan het gelukkig hebben, ik kom niet snel aan en ik vind het niet erg om iets voller te zijn. Ik vind rondingen en vollere mensen erg mooi. Zoals Kim Kardashian, Scarlett Johansson en Ayesha Takia. Boobs and ass baby! Lovehandles, yes please. Chocolade of vanille cupcakes (wel met goede, zachte frosting), mon-chou taart, kwarktaart (gewoon de normale van de AH om zelf te maken), roombroodjes met poedersuiker. Hmmmm! BLIJ, BLIJ, BLIJ wordt ik er van.vanillacupcake
 • Een lekkere bak verse, romige koffie of cappuccino.coffee-cup
 • Dansen op (komt ie hoor) baithak gana (ik zal het maar omschrijven als erg uptempo en vrolijk Hindoestaanse muziek) haha.
 • Lekkere zachte geuren van bijvoorbeeld; (baby)body lotion/butter en kaarsjes. Maar dan wel heel subtiel en zacht, absoluut niet sterk geparfumeerd.
 • Live concerten en shows van bijvoorbeeld; Panic! At The Disco (die me hele leven heeft veranderd en me elke dag nog inspireert) Paramore, Fall Out Boy, The Pretty Reckless, Rahat Fateh Ali Khan.
 • Op vakantie gaan (maakt mij echt niet uit waar – ver of dichtbij), touren, steden ontdekken. Altijd, altijd goed! Altijd voor in.
 • Persoonlijke doelen behalen.Wat voelt dat goed. Ik ben dan echt blij en trots op mezelf.
 • Dolfijnen en orca’s. Die vind ik zo mooi om naar te kijken. Moet er niet aan denken om met ze te zwemmen ofzo hoor, maar vind ze echt mooi. Heb 3 keer een dolfijnen tour gemaakt in Suriname op de boot. Fantastisch.

  dnews-files-2013-05-dolphin-assisted-birth-130529-670x440-jpg
 • Fotoshoots en modeshows. Ik hou er wel van in het middelpunt te staan, daar ga ik niet over liegen. Shoots en shows doen met ervaren fotografen, modellen, designers, stylisten, kappers, make up artiesten e.d. vind ik super leuk. Vooral met modellen die ook vriendinnen van mij zijn geworden en het allerliefst met mijn favoriete make up artiest Saira Shams van Unique. ❤ Wat me extra blij maakt altijd is als de shoot of show geslaagd is en de foto’s en/of video’s gepubliceerd worden in kranten, magazines of op televisie.
 • Zingen, optreden en recorden. Het liefst met mijn band 2FamousCrw. Dat mag uiteraard niet ontbreken op me lijstje, dat lijkt me logisch. Met veel plezier zit ik sinds 2014 aangesloten bij 2FamousCrw. Mijn populariteit is sinds dat moment ontzettend gestegen. Wat een toptijd heb ik tot nu toe mogen meemaken met ze.
  cropped-2famouscrw1.png
 • Een lekkere pamperdagje. LOVE IT. Mezelf verwennen met een lekkere gezichtsmasker, scrub, bodybutter (als ik geluk heb krijg ik er ook nog een heerlijke massage bij van me vent) en me haar voeden met een masker, wassen en bijknippen (doe ik zelf ja). En dan lekker bh-loos in chill-outfits binnen zitten, fruit eten (Khaki fruit, mango, mandarijnen, aardbeien.. hmmm), thee drinken (Earl grey of gewoon Engelse thee) en zen worden met wierook en meditatie. Dit is trouwens het allerlekkerst binnen in een net schoongemaakt huis terwijl het buiten keihard regent.
 • Creatief zijn! En dan vooral met tekenen, schilderen of schrijven. Wordt ik blij van. Geweldige bezigheid.
 • Oude foto’s en films bekijken van vroeger, van mezelf en me familie. Terug de tijd in, wat koester ik die dingen. Ik heb echt geluk dat me vader vanaf kleins af aan zoveel beeldmateriaal van onze familie heeft vastgelegd. Onbetaalbare herinneringen.Image126
 • Tijd spenderen met me familie. Me ouders, schoonouders, schoonfamilie, broer, zus en hun gezinnetjes. Onvoorwaardelijke liefde. Mijn man en ik zijn echt gezegend met onze familie. Ook vind ik het leuk om op zijn tijd (niet te vaak!), tijd door te brengen met goede vrienden, vriendinnen en kennissen.
 • De schopjes en bewegingen van me kindje in me buik. ❤ Heerlijk.
 • De mensen van wie ik houd, blij zien. Dat maakt mij heel gelukkig.
  78754_20140127_101648_image

Er zijn echt een hoop dingen die mij heel erg gelukkig en blij maken. Dit was maar een klein gedeelte van alles. Wel leuk om eens op te sommen. Misschien moet er maar gauw een vervolg op komen. Die zal vast wel komen. Laat me weten waar jij echt van kan genieten en blij van wordt. Tot slot, wat ik nog wil meegeven is dat dit soort dingen de focus moeten hebben in je leven en dat je zeker zo af en toe even jezelf er aan moet herinneren hoe goed je het hebt om te kunnen tellen wat je allemaal in je leven hebt. Genoeg om van te houden toch? Ieder mens heeft het wel. Het is misschien niet vergelijkbaar, maar iedereen heeft zo zijn of haar eigen dingen waar die van gaat lachen. Eerlijk, dit zijn toch wel de dingen die de moeilijkere tijden en dingen draagbaar maken. Wees je bewust!

En hier dan toch een aantal dingetjes waar ik niet blij van wordt (maar ik lig er niet wakker van hoor).. Vooruit, ik weet dat je nieuwsgierig bent.

 • Vlinders, zilvervisjes en lieveheersbeestjes(EWWW)! Geef mij liever een slang of krokodil. Ik meen het.
 • Één van mijn grootste irritaties. Mensen die niet doorlopen in een winkelcentrum bijvoorbeeld en de hele weg versperren. Wat kom je doen? Als je wilt wandelen op je gemakkie, ga lekker een bos in. Maar echt, blokkeer me weg niet, zeker niet met een mega 15-delige kinderwagen die je in het gangpad laat staan op een onhandige plek en dan nog het lef hebben iemand bijna aan te rijden er mee. Vooral als mensen zien dat anderen er langs willen en niet op zij gaan.. ik beuk je gewoon! Haha. Not kidding though. Maar oké, trage mensen dus. Ook bij de kassa als er een mega rij staat en de caissière vouwt langzaam de kleren kreukelloos één voor één (die gaat nog net niet strijken). Noh, no way. Ik gooi er zo een zucht uit en laat goed blijken dat ik geen tijd voor die nonsens heb. Drie in de rij, kassa er BIJ… SNELHEID ER IN BIJ MIJ, KIJK NAAR DE RIJ, SCHIET OP JIJ!
 • Negatieve reacties van mensen die kritiek op mij hebben, maar mij niet kennen en alleen willen afkraken zonder iets nuttigs te zeggen. Zelf bereiken ze niks, maar willen wel oordelen? Opsodemieteren. Opbouwende kritiek, dat vind ik niet erg. Maar niet je woede in haat omzetten en zomaar komen uiten bij mij omdat je niet tevreden bent met je eigen leven.
 • Mensen die onder de katten of hondenharen zitten inclusief hun hele huis en er ook nog es naar ruiken (en soms op lijken haha)!
 • Geluidsoverlast van buren. Toen in bij mijn ouders woonde was het een paar keer zo extreem dat ik die buren echt heb moeten terroriseren en ze MOEST weg krijgen van daar. (Mission accomplished)!! Als je een keer een feestje hebt in het weekend en dat tijdig doorgeeft vind ik het geen probleem. Maar kom niet ineens knallende muziek draaien midden in de nacht, of je hond mishandelen en laten piepen en janken en schreeuwen tegen je partner terwijl je kind huilt.. Want dan is het echt gedaan hoor en dan komt Devil Sadhana het even oplossen voor je om het maar even netjes te verwoorden.
 • Leugens (Duh)

Dat was em! x
Liefs, Sadhana.

Een reactie op “BLOG: Dingen die mij blij maken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s